aboutus

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.

ZHEJIANG HANBEN ELECTRICAL CO., LTD.
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HYPER, Syntaxis, PowerSyntax, zucc, 汉本
Aantal werknemers: 650~750
Jaarlijkse omzet: 2,000,000-4,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Certificate: CCC, CB, CE, GS, BS, UL, TUV, Semko, KEMA, SAA, C-tick, REACH and ISO9001
Main Products: Portable Distribution Box, Waterproof Socket Box, Industrial Plug & Socket, Big Current Plug & Socke
Ongeveer ons
Inleiding

Opgericht in 2007 in Wenzhou, China. Wij vervaardigen de Draagbare Distributiedozen, Waterdichte Contactdoosdozen, hoofdzakelijk Industriële Stoppen & Contactdozen, en enz.

 

Heeft Zhejianghanben Elektroco., Ltd aan Zhejiang HYPER Elektroco., Ltd sinds 03 Juli, 2020, voor de betere erkenning van firmanaam voor internationale zaken bijgewerkt.

 

Is Zhejiang HYPER Elektroco., Ltd één van de belangrijke fabrikanten op het gebied van Draagbare Distributiedozen, Waterdichte Contactdoosdozen, Industriële Stoppen & Contactdozen, Grote Huidige Industriële Stoppen & Contactdozen (200-400A), en enz. Het bedrijf wordt gevestigd in Liushi-Stad, Wenzhou-Stad - het kapitaal van de zwakstroomelektrische apparaten van China.

 

HYPER ISO9001 heeft overgegaan: de goedkeuring van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 en het grootste deel van onze producten hebben CCC, CITIZENS BAND, van Ce, van GS, van BS, van UL, TUV, van Semko, van KEMA, van SAA, c-Tik, BEREIK en ISO9001-goedkeuring verkregen. Momenteel worden onze producten hoofdzakelijk uitgevoerd naar de V.S., Duitsland, het UK, Frankrijk, België, Zweden, Polen, Hongarije, Turkije, Australië, Aisa landen, Zuid-Amerika, Afrikaanse landen en enz.

 

HYPER geniet van hoge reputatie in binnenlandse en internationale markt voor zijn superieure kwaliteit en behulpzame relaties met klanten van meer dan 40 landen en gebieden in de wereld reeds gevestigd. De HYPERmensen zullen gevoelig de beste kwaliteit, de beste prijs en de beste dienst van producten voor ons klantenhuis en in het buitenland verlenen.

 

Cultuur van HYPER

 

- Essentie
Wij prijzen hoogst de cultuur van Follow Uw Hart & Stap voorwaartsHYPER, de dichtste Mandarin uitspraak van 汉本, middelen China & Veiligheid in Chinees, de van wie originele aspiratie beste kwaliteit, beste prijs en de beste dienst moet blijven.

 

- Oplossing
Wij maken en verdelen niet alleen een individueel product, maar een verpakte oplossing meer. Een oplossing is een innovatieve combinatie technologie, producten en diensten die een hoogwaardige verenigde reactie op de behoeften van zakelijke klanten verstrekken. Wij leveren de beste inspanning om een veilige, eenvoudige, efficiënte en innovatieve oplossing aan onze partners en klanten tot onze klantentevredenheid aan te bieden.

 

- Beroep
Onze hardwarefaciliteiten voldoen aan ISO9001: 2008, CEI-norm, de nationale norm van China en de verwante verordeningen van de ingang-Uitgang van China Inspectie & Quarantainedienst, is onze software het recente geavanceerde ERP beheersysteem en wij hebben onze 3 hogere nationale ingenieurs, 6 elektroingenieurs, 15 technici voor R&D en QC. Alle producten van HYPER zijn van goede en trustable kwaliteit. Elk product voert een strikte en volledige procedure en een norm van onderzoek, ontwerp, prototype, componentenontwikkeling, de test van de steekproef, massaproduktie, kwaliteitscontrole, de naverkoopdienst uit en koppelt terug.

 

- Groepswerk
Wij realiseren het belang van groepswerk op zulk een concurrerende elektrogebied, benadrukken wij en verdiepen intern beheer, ondertussen aan moedigen wij om volledig spel te bevorderen en te geven aan het initiatief en de grote creativiteit van ons individu en team. Het meer en meer gecompartimenteerde werk verbetert onze groepswerkefficiency, die onze totale kosten en ook het kopen van de klant kosten lowing.

 

- De dienst
Wij de welomlijnde Dienst een dynamisch proces in elk detail om de definitieve tevredenheid van de klant van zijn aanvankelijk idee van een nieuw product, zijn intern en extern ontwerp, zijn combinatie met verwante producten, vorm en componentenontwikkeling, steekproef en massaproduktie, kwaliteitscontrole, verpakking, verkoop & levering, naverkoop tevreden te stellen onderhouden en koppelen aan verdere cirkelsamenwerking in nieuw punt met klant terug.

 

- Verantwoordelijkheid
Wij handhaven sociale verantwoordelijkheid aan product en mensen, aard en toekomst en ondertussen als één van onze ondernemingsinitiatieven en innovaties. Wij geven om winst & verliezen, en meer zorg over persoon & liefde, aard en toekomst.

 

- Merken
Wij hebben 5 merken momenteel voor onze producten, wat HYPER®, PowerSyntax ®, Syntaxis ®, zucc ®, 汉本 ® is.

Geschiedenis

2007

Wij begonnen onze productie van Draagbare Distributiedoos, met ervaren technisch ingenieursteam en hoogste verkoopteam. 

 

2008

Wij groeien snel voor de goede kwaliteitsproducten en het hoogste verkoopteam, en wij begonnen aan fabrikanten Industriële Stoppen en Contactdozen na het onderzoek en de ontwikkeling van één jaar. 

 

2009 tot 2013

Als het kweken van de uitvoerzaken, breidden wij onze productielijnen en fabriek uit om de eisen van de de uitvoerorden te ontmoeten. 

 

2014 tot 2020

Wij begonnen om de Hoge Huidige Industriële Stoppen en de Contactdozen als klantenvereiste te vervaardigen. Nu bouwden wij een ervaren onderzoek en ontwikkelen afdeling, een sterke verkoopafdeling en perfecte klantenserviceafdeling. 

 

3 juli, 2020

Wij werken onze firmanaam aan HYPER Elektroco. van Zhejiang bij, Ltd, voor de betere erkenning van firmanaam voor internationale zaken.

 

Dienst

Kwaliteitsmerken aan de Beste Prijzen

Bij HYPER vervaardigen wij slechts en de voorraadproducten die van de hoogste kwaliteit zijn. Alle producten zijn met de hand geplukt door een lid van onze kopende afdeling die voortdurend productprestaties herzien en verzekeren zij aan alle betrokken verordeningen voldoen. Wij zijn erkende handelaars voor de grootste merken op de markt.

 

Massief Assortiment

HYPERvervaardiging van een reusachtig assortiment dat voortdurend aan op een dagelijkse basis door een specifieke kopende afdeling wordt toegevoegd. Als u niet kunt vinden wat u op onze website zoekt; contacteer ons klantenservicesteam dat gelukkig om bij uw onderzoek zal zijn te helpen en een product te vinden dat aan uw vereisten voldoet.

 

Snelle Levering

Wij pogen om alle orden binnen 30 dagen na te leveren wanneer de orde is bevestigd.

 

Flexibel Kwaliteitsborgingbeleid

Bij HYPER proberen wij ons beste om met klanten in alle omstandigheden te werken. Over het algemeen laten wij de producten van ÉÉN jaar vanaf de datum van de orde voor de goederen toe om samen met de volgende orde worden vervangen en worden geleverd. Voor meer informatie, gelieve ons Klantenserviceteam te contacteren.

 

Klantenservice

Als u om het even welke vragen over om het even welk aspect van onze producten, levering, of een orde hebt die u hebt gemaakt, gelieve te aarzelen niet om ons klantenservicesteam te contacteren.

Ons Team

Meer dan tien jaar ontwikkelings, vestigt ons bedrijf sterke teams:

 

Verkoopteam

 

Onderzoek & Ontwikkelingsteam

 

Klantenserviceteam

 

Beheersteam 

 

Het Team van de systeemoplossing

Contactgegevens